SDS: Reagovanje na netačne navode ibrod-a

12/05/2016 by admin

Povodom netačnih i malicioznih navoda redakcije  ibrod-a želimo da reagujemo i da ispravimo maliciozne navode redakcije iza koje, svi znamo ko stoji i piše.

Naime, u “informativnom” članku  ibrod-a navodi se kako  će snsd na kontramiting ići sa četiri autobusa, a savez za promjene samo sa dva, aludirajući na tobožnju snagu SNSD-a u Brodu i premoć crvene koalicije, želimo da istaknemo da navedeno nije tačno.

Nije nam cilj da se takmičimo ko će poslati više autobusa, ko će skupiti više protestanata, ali želimo da ukažemo na malicioznu kampanju koju  ibrod-a već godinama sprovodi u korist SNSD-a.

Dakle. Savez za promjene na proteste odlazi organizovano u tri autobusa (ne dva kako je navedeno u pisanju   ibrod-a) i dvadesetak privatnih vozila, tako da je naša procjena da će na protestima saveza za promjene biti 200-250 građana Broda.

Dalje, što se srpske demokratske stranke i saveza za promjene tiče protesti su mirnog karaktera. Iz tog razloga sa namjerom da se izbjegnu bilo kakvi incidenti promijenili smo polaznu tačku, te će se pristalice saveza za promjene okupiti na platou ispred Srpske Pravoslavne Crkve u Brodu, a polazak se planira za 08,00 časova.

Srpska demokratska stranka opštinski odbor Brod na proteste odlazi zajedno sa svojim političkim saveznicima koji čine savez za promjene, za razliku od snsd-a koga su u brodu napustili partneri sa republičkog nivoa.

Srpska Demokratska Stranka – opštinski odbor brod za razliku od SNSD Brod,  nije naredila svojim funkcionerima da svaki od njih prikupi najmanje pet “protestanata” nego je odlazak na proteste na dobrovoljnoj osnovi.

Članovi Srpske Demokratske Stranke ovim putem pozivaju sve građane broda, a i šire, da ukoliko su nezadovoljni političkom, ekonomskom, socijalnom situacijom,  izađu na proteste protiv aktuelnog režima i javno izraze svoje nezadovoljstvo.

Svim punoljetnim građanima koji nisu u mogućnosti da priušte odlazak na proteste, srpska demokratska stranka je omogućila besplatan prevoz do banja luke i nazad.

Mi, nezadovoljni građani na proteste idemo da izrazimo svoje nezadovoljstvo situacijom u Republici Srpskoj, a koji je vaš razlog odlaska na proteste?

Izvor: SDS Brod

 
 
 
powered by2004 - 2015