Ivanović DNS-ov kandidat

14/06/2016 by Sinisa Vukman

Opštinski odbor DNS-a u Brodu jednoglasno je izabrao predsjednika Odbora Vida Ivanovića za kandidata za načelnika ove opštine.

“Tražio sam od svih članova opštinskog odbora timski rad i da svi članovi učestvuju u tom radu, te da sve odluke donosimo kolektivno”, izjavio je Ivanović, koji je izabran među tri ponuđena kandidata.

Ivanović je istakao da je na zahtjev regionalnog odbora prihvatio kandidaturu.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a u Posavini Siniša Nikić rekao je da ovaj odbor traži u Brodu načelničku poziciju za DNS, ali to do danas nije riješeno.

“Poznatno nam je da na nivou koalicije postoje neki razgovori za zajednički nastup za lokalne izbore, što još nije utvrđeno do kraja”, rekao je Nikić i dodao da je DNS predložio svog kandidata za načelnika, kao što je to uradio i SNSD, ali da će u narednom periodu sve zavisiti od toga da li će doći do konačnog dogovora koalicionih partnera na nivou Republike Srpske.

Opštinski odbor DNS-a je u ponedjeljak održao redovnu sjednicu, na kojoj se raspravljalo o lokalnim izborima, kao i prijedlozima kandidata za načelnika i odborničku listu.

Sjednici je prisustvovao i član Glavnog odbora DNS-a Goran Zmijanjac.

Preuzeo sa ATV

 
 
 
powered by2004 - 2015