Sport vision otvara prvu multibrend prodavnicu u Brodu!

27/06/2016 by admin

Sport Vision obavještava drage kupce iz Broda da će u ponedeljak, 4. jula 2016. godine, u tržnom centru HiperKort, biti otvorena nova, velika Sport Vision multibrend prodavnica!
Svojom platformom, obuhvata mušku, žensku i dečiju obuću, odjeću i sportsku opremu koja je na globalnom nivou u ponudi širom Bosne i Hercegovine. U moderno uređenom prodajnom prostoru, kupciće moći da pronađu najveći izbor sportske opreme za muškarce, žene i djecu po super sniženim cijenama. Kao i sam brend,prodavnica ima jedinstveni personalizovan Sport Vision pečat.

Proslavljajući novi početak, Sport Vision je na dan otvaranja, za sve kupce pripremio 20% popusta na cjelokupan asortiman, kao i poklone iznenađenja!

Sport Vision je moderna kompanija koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost, dinamična strategija razvoja, kao i tržišna orijentisanost sa prepoznatljivim brendovima. Orijentacija na potrošače i promocija sporta i sportskih aktivnosti je uvijek u planu jer MI SMO EKIPA sa našim potrošačima!

Vjerujemo u napredak, pratimo i primjenjujemo novitete, ne plašimo se neistraženog i vjerujemo da ono što je dobro, mi možemo da ostvarimo! Sport Vision je sinonim za „sve na jednom mjestu“.
Dođite da zajedno proslavimo novo i prvo otvaranje u Vašem gradu u ponedeljak u HiperKortu!
Naš sajt možete posjetiti OVDJE

 
 
 
powered by2004 - 2015