Konferencija beba

29/06/2016 by admin

Opština Brod i Svetosavska omladinska zajednica, u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta, i ove godine organizuju „Konferenciju beba“.

Cilj manifestacije je promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti, podizanje svijesti o značaju porodice, kao i ukazivanje na problem nedovoljnog rađanja djece.

Manifestacija će se održati 01.07.2016. godine na Trgu Patrijarha Pavla, sa početkom u 18,00 časova. Registracija učesnika će početi u 17,00 časova. Pravo registracije imaju bebe koje su rođene poslije 30.06.2014. godine, a od registrovanih beba će se birati tročlano predsjedništvo beba.

Tročlano predsjedništvo će činiti najmlađa beba, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara. Prilikom prijavljivanja potrebno je dostaviti na uvid zdravstvenu knjižicu ili rodni list za bebe i njihovu braću i sestre. Za tročlano predsjedništvo i ostale učesnike biće obezbijeđene adekvatne nagrade. Za sve bebe će biti organizovana i zajednička šetnja, kao i advekatan kulturno-umjetnički program.

Pozivamo sve roditelje da prijave svoje bebe za učešće, a roditelje starije djece i ostale građane da svojim prisustvom podrže održavanje „Konferencije beba“.

Preuzeto sa: opstina-brod.net

 
 
 
powered by2004 - 2015