Optužbe, demanti - SDS &DNS

18/07/2016 by admin

Obavještenje OO SDS-a Brod

Prema informacijama kojima raspolažemo aktuelna vlast, na prijedlog predstavnika skupštine akcionara Ilije Jovičića i nadzornog odbora  KP “Vodovod i kanalizacija” a.d. Brod (SNSD-DNS), planira predložiti smanjenje cijene vode dva mjeseca pred izbore.
Da li je to predizborni trik načelnika i koalicije SNSD-DNS ili je to uspjeh omladine SDS Brod?
Nadležnima u vodovodu bi bilo bolje da obrate pažnju na kvalitet vode, nego na korištenje jeftinih marketinških trikova.

Nadležnima postavljamo  sledeća pitanja:

  1. Zašto su dizali cijenu vode, ako nije bilo opravano poskupljenje vode?
  1. Zašto su uzeli kredit u visini 1,1 milion km ukoliko im to nije bilo potrebno?
  1. Zašto su uzeli kredit od 12 miliona KM i kako ga misle vraćati, a planiraju smanjiti cijenu vode?
  1. Zašto su čekali sa smanjenjem cijene vode dva mjeseca pred izbore?

INFORMATIVNI ŠTAB SDS BROD

Obavještenje (demant) OO DNS-a Brod

Ovim putem želimo da obavijestimo članove i simpatizere DNS-a, kao i građane opštine Brod o pokušaju manipulacije i navođenja neistinitih informacija od strane SDS-a Brod.

Naime, SDS Brod je objavio na svojoj stranici tekst o tome kako aktuelna vlast u saradnji sa DNS-om želi da smanji cijenu vode dva mjeseca prije izbora. Podsjećamo Vas da je SDS u koaliciji sa SNSD-om dao podršku za poskupljenje cijene vode, kao i za zaduženje od 12 miliona KM. Napuštanjem koalicije sa SNSD-om, SDS je počeo da proziva za odluke kojima je i sam dao podršku u Skupštini.

Napominjemo Vas ponovo da DNS u Brodu nije u koaliciji sa SNSD-om, niti će ih podržati na predstojećim loklanim izborima u bilo kom smislu. Shodno gore navedenom, mi nismo u poziciji da na bilo koji način učestvujemo u akciji poskupljenja ili smanjenja cijene vode.

PREDSJEDNIŠTVO OO DNS-A BROD

 
 
 
powered by2004 - 2015