Folvarek u Brčkom

05/09/2016 by Sinisa Vukman

Prethodnih nekoliko dana u posjetu kajak kanu klubu “Zaveslaj Brčko” došao je i mladi i perspektivni kanuist Fabio Folvarek. Razlog dolaska su pripreme za Olimpiske nade koje će se održati 22 rujna u Szegedu u Mađarskoj.

Na tom natjecanju Folvarek će predstavljati Bosnu i Hercegovinu i svoj matični klub “Premium” Bosanski Brod u dvije discipline kanu jednoklek na 200m i na 500m. Poznato je da u Brčko ima traradiciju kanua i da ima veliki broj sportaša koji mogu mnogo da pomognu u samom trenažnom procesu i da daju dobre savjete za mlade sportaše poput Folvarek.

Veliku podršku i pomoć dodijeljena od već afirmiranih sportaša Jasmina Klebić, Velibora Marinković, Daneta Marinković koji su svojim iskustvom i savjetima jer su već nastupali na ovom natjecanju pomogli da se što bolje pripremi za veliko natjecanje. U svom klubu nema jaku konkurenciju bar što se tiče kanua koja bi mu dala jak vjetar u leđa da još više napreduje, iz tog razloga mu se i svidjelo Brčko koje ima tradiciju i jaku i zdravu konkurenciju koja je podstrek za napredak.

Fabio se danas vraća nazad u Brod gdje će nastaviti s pripremama do samog natjecanja.

 

http://www.objektivmedia.com

 
 
 
powered by2004 - 2015