Kad se juri za duhovitošću, ulovi se glupost

20/01/2017 by admin

Pokušavajući biti duhovit urednik ili autor na slavonskobrodskom portalu napisao je tekst o “Bogojavljenskom plivanju za Časni krst”.
Tekst bez bilo kakvog smisla, koji ne donosi nikakvu informaciju o događaju, ali pokazuje to da je autor zaglavio u devedesetim godinama prošlog vijeka možete pročitati u nastavku.

VIDEO: Uz “Marš na Drinu”, u ledenu Savu

Dok zima punom snagom reži teško natjeravši bilo koga da ispuže iz topline doma na zaleđene ulice, s druge obale rijeke Save u Bosanskom Brodu se prijepodne odvio performans koji doslovce smrzava krv u žilama.

Preko desetak građana Bosanskog Broda uz podršku publike se skinulo do pasa u plivaće gaće, te su na znak pištolja ( pretpostavljamo da je bio startni a ne TT-ac ) i uz zvuke “Marša na Drinu”, pjesme koja je od simbola srpske borbe u Prvom svjetskom ratu postala simbol srpskih osvajačkih pohoda u ratu devedesetih, izvršili svoj marš, skokom u ledenu Savu.

Tako je desetak mladića nakon ispaljenog starta skočilo u ledenu Savu i započelo plivaći defile, ali nizvodno. Tko je pobjedio u ovoj utrci ne zna se, ali ako se uzme u obzir cijelokupna situacija, pobjedio je onaj koji je preživio.

Link na tekst

 

 
 
 
powered by2004 - 2015